1.อธิบายภาระงานในหนังสือเรียน หน้า 5 Ex.3b จากนั้นให้นักเรียนศึกษา Tip การแปล - 1.อธิบายภาระงานในหนังสือเรียน หน้า 5 Ex.3b จากนั้นให้นักเรียนศึกษา Tip อังกฤษ วิธีการพูด

1.อธิบายภาระงานในหนังสือเรียน หน้า

1.อธิบายภาระงานในหนังสือเรียน หน้า 5 Ex.3b จากนั้นให้นักเรียนศึกษา Tip ใน หนังสือเรียน หน้า 4ครูย้ำว่าให้นักเรียนทำ Ex.3b ตามคำแนะนำที่ให้ไว้ใน Tip จากนั้นให้เวลานักเรียน 4-5 นาที อ่านเนื้อเรื่องในใจ แล้วครูจึงทำข้อ 1 ร่วมกับนักเรียน โดยอ่านคำถามที่ให้มาร่วมกัน จากนั้นให้นักเรียนหาว่าคำถามนี้เกี่ยวข้องกับเนื้อหาในบทอ่านส่วนใด เมื่อได้คำตอบว่าย่อหน้าที่ 1 บรรทัดที่ 6 แล้ว ครูอ่านตัวเลือก A-D ที่ให้มาในข้อ 1 จากนั้นครูช่วยนักเรียนตัดสินใจเลือกคำตอบที่ถูกต้อง ด้วยการตัดตัวเลือกที่มีความเป็นไปได้น้อยที่สุดออกทีละข้อ จนได้คำตอบว่า ตัวเลือก B คือคำตอบที่ถูกต้อง เพราะมีกล่าวไว้ในเนื้อเรื่องว่า “If they can’t buy what they want they are quite prepared to build it” [บรรทัดที่ 5-6] ครูให้นักเรียนสังเกตข้อความนี้กับข้อความในตัวเลือก B ว่าเป็นข้อมูลเดียวกัน แต่มีการเปลี่ยนภาษาที่ใช้ในการถ่ายทอดข้อมูลใหม่ ต่อมาให้นักเรียนทำข้อที่เหลือด้วยตนเอง เสร็จแล้วครูรวบรวมคำตอบจากนักเรียน พร้อมทั้งให้นักเรียนอธิบายเหตุผลประกอบการตอบของตนเอง
2.นักเรียนทำ Ex.3c ในหนังสือเรียน หน้า 5 โดยครูช่วยนักเรียนอธิบายความหมายของคำศัพท์ที่พิมพ์ตัวหนาในบทอ่านด้วยการยกตัวอย่างประโยค หรือบอกคำเหมือน จากนั้นให้นักเรียนใช้พจนานุกรม หาคำศัพท์ที่มีความหมายเหมือนกับคำศัพท์ที่อยู่ในพื้นสี ในบทอ่าน เสร็จแล้วตรวจคำตอบร่วมกัน
0/5000
จาก: -
เป็น: -
ผลลัพธ์ (อังกฤษ) 1: [สำเนา]
คัดลอก!
1. describe the burden in books page 5 Ex.3b, a student studying Tip on page 4 books the teacher reiterated that students do the Ex.3b according to the instructions provided in the Tip, and then 4-5 mins time, students read a story in mind, so do teachers together with students by reading the 1 question that came together. Then, students find that this question is related to the content in the article, read the. When you have the answer to that one line paragraphs 6 and teachers read the choices in the verse 1 A-D then the teachers help students decide which answer is correct. With the Elimination of the option that has the smallest possible individual deals 4,690 out answer choices B is the correct answer because it is mentioned in the story: "they can't buy what they want If they are quite prepared to build it" [lines 5-6] teacher, students observe this message with the text of the same information, but B has to change the language that is used to convey information. Later, the students do the rest manually. Finished collecting answers from the teacher, the students, along with students supporting their own answer, explain why. 2. students doing Ex.3c in books page 5 by the teacher helps the students explaining the meaning of the words printed in bold in the example articles read by sentences or words like next, students use a dictionary. Looking for words that mean the same as the terms are in color. In reading the answer check-up done together.
การแปล กรุณารอสักครู่..
ผลลัพธ์ (อังกฤษ) 2:[สำเนา]
คัดลอก!
1. Describe workload in textbooks Page 5 Ex.3b Then students study textbooks Tip on page 4 teachers emphasized that students do Ex.3b follow the instructions provided on the Tip of the students time to 4-5 minutes. Read the story in mind The teacher then made ​​one with students. The question that came together. Then the students find that this question relates to read any chapter. When the answer to the first line of the sixth paragraph, teachers read AD option provided in Article 1 of the teachers help students choose the correct answer. With the cut option with the least possible out verse by verse. I can answer that Option B is the correct answer. It is mentioned in the passage that "If they can not buy what they want they are quite prepared to build it" [lines 5-6] teacher noticed this and messages in option B was the same information. But a change in the language used to convey information. Later, the students do the rest themselves. Then teachers gathered responses from students. The students explain the reasons for their answers
2. Do Ex.3c in front of five books by teachers help students to explain the meaning of words printed in bold script read by the example sentence. Or saying words like Then students use dictionaries Find words with the same meaning as the term is in the background in reading, then check the answers together.
การแปล กรุณารอสักครู่..
ผลลัพธ์ (อังกฤษ) 3:[สำเนา]
คัดลอก!
1. Explain the workload in textbooks, 5 Ex.3b then students study Tip in textbooks, 4 teacher said to students Ex.3b according to the instructions given in the Tip then give students 4-5 minutes to read the passage in mind, and so the teacher made an 1 with students. By reading the questions that come together. Then the students find out this question involves the content in the reading section.1 line 6, the teacher read A-D options provided in Article 1 then teachers help students decide the answer is correct. By cutting the options with the least possible out one by one until the answer that B option is the right answer."If they can 't buy what they want they are quite prepared to build it." [line] students for 5-6 observe this message with text of choice. B that is the same data. But the change of the language used to convey new information.Teachers collect answers from students finished The students to explain the reason for their reply
.2. Students do Ex.3C in textbooks, 5 by teachers help the students to explain the meaning of the words in bold type reading with an example sentence, or tell the synonym. Then the students use the dictionary.In the reading, then check the answers together
.
การแปล กรุณารอสักครู่..
 
ภาษาอื่น ๆ
การสนับสนุนเครื่องมือแปลภาษา: กรีก, กันนาดา, กาลิเชียน, คลิงออน, คอร์สิกา, คาซัค, คาตาลัน, คินยารวันดา, คีร์กิซ, คุชราต, จอร์เจีย, จีน, จีนดั้งเดิม, ชวา, ชิเชวา, ซามัว, ซีบัวโน, ซุนดา, ซูลู, ญี่ปุ่น, ดัตช์, ตรวจหาภาษา, ตุรกี, ทมิฬ, ทาจิก, ทาทาร์, นอร์เวย์, บอสเนีย, บัลแกเรีย, บาสก์, ปัญจาป, ฝรั่งเศส, พาชตู, ฟริเชียน, ฟินแลนด์, ฟิลิปปินส์, ภาษาอินโดนีเซี, มองโกเลีย, มัลทีส, มาซีโดเนีย, มาราฐี, มาลากาซี, มาลายาลัม, มาเลย์, ม้ง, ยิดดิช, ยูเครน, รัสเซีย, ละติน, ลักเซมเบิร์ก, ลัตเวีย, ลาว, ลิทัวเนีย, สวาฮิลี, สวีเดน, สิงหล, สินธี, สเปน, สโลวัก, สโลวีเนีย, อังกฤษ, อัมฮาริก, อาร์เซอร์ไบจัน, อาร์เมเนีย, อาหรับ, อิกโบ, อิตาลี, อุยกูร์, อุสเบกิสถาน, อูรดู, ฮังการี, ฮัวซา, ฮาวาย, ฮินดี, ฮีบรู, เกลิกสกอต, เกาหลี, เขมร, เคิร์ด, เช็ก, เซอร์เบียน, เซโซโท, เดนมาร์ก, เตลูกู, เติร์กเมน, เนปาล, เบงกอล, เบลารุส, เปอร์เซีย, เมารี, เมียนมา (พม่า), เยอรมัน, เวลส์, เวียดนาม, เอสเปอแรนโต, เอสโทเนีย, เฮติครีโอล, แอฟริกา, แอลเบเนีย, โคซา, โครเอเชีย, โชนา, โซมาลี, โปรตุเกส, โปแลนด์, โยรูบา, โรมาเนีย, โอเดีย (โอริยา), ไทย, ไอซ์แลนด์, ไอร์แลนด์, การแปลภาษา.

Copyright ©2026 I Love Translation. All reserved.

E-mail: